Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei més informació acceptar

Tramitació gratuïta del carnet de conduir a Barcelona i Lanzarote

A Centre Mèdic Fòrum tramitem la renovació del teu carnet de conduir còmodament i sense costos afegits, en ple centre de Barcelona (Eixample i Diputació), al Fòrum barceloní i a Lanzarote.

Actualment no cal personar-se en Trànsit, efectuem la tramitació del permís de conduir amb la DGT per via telemàtica. En cas de renovació de carnet de conduir, es lliurarà un permís provisional expedit per la pròpia Prefectura on line.

Com renovar el carnet de conduir a Barcelona


En els nostres centre metges a Barcelona comptem amb professionals especialitzats en realitzar i emetre informes d'aptitud física per obtenir o renovar el teu lincencia de conduir, recuperar punts i molt més. Som l'opció més fàcil i ràpida.

Necessites renovar el teu carnet de conduir a Barcelona? programa una cita amb nosaltres.

Veure més

CENTRE MÈDIC Barcelona Fòrum-Diagonal Mar

El millor tracte, al millor preu. sense esperes.

CENTRE MÈDIC FÒRUM és un Centre de Reconeixement de Conductors de Barcelona, autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i per la DGT per a realitzar i emetre els informes d'aptitud psicofísica obligatoris per obtenir o renovar els permisos de conducció, llicències d'armes, gossos perillosos, títols nàutics, etc.

Parking gratuït(consultar condicions) Parking gratuït(consultar condicions)

Veure més

HORARI HABITUAL
 • Dilluns 9h a 14h
 • Dimarts 15h a 20h
 • Dimecres 9h a 14h
 • Dijous 15h a 20h
 • Divendres 9h a 14h i 16h a 20h

I els 3 primers dissabtes de cada mes

Centre mèdic Barcelona Diputació-Eixample

Nou centre mèdic al centre de Barcelona.

CENTRE MÈDIC DIPUTACIÓ és un centre mèdic ubicat al barri de l'Eixample, en ple centre de Barcelona, que realitza i emet informes d'aptitud psicofísica obligatoris per obtenir o renovar els permisos de conduir, recuperar punts del carnet, obtenir llicència d'armes, llicència de grues, de gossos perillosos, o títols nàutics com el certificat PER. I tot això, a més, ara a Barcelona centre


Parking gratuït(consultar condicions) Parking gratuït(consultar condicions)

Veure més

HORARI HABITUAL
 • Dilluns 9h a 13:30h i 16h a 19:30h
 • Dimarts 9h a 14h
 • Dimecres 15h a 19:30h
 • Dijous 9h a 13:30h i 16h a 19:30h
 • Divendres 9h a 14h

Centre mèdic Barcelona Urgell-Eixample

Renova el carnet de conduir a Eixample-Sants.

CENTRE MÈDIC URGELL és un nou centre mèdic ubicat al centre de Barcelona, al barri de l'Eixample, al costat de l’Hospital Clínic, i molt aprop també de l’Estació de Sants, de la Plaça d’Espanya i de Les Corts.

En el nostre centre comptem amb metges especialitzats en realitzar i emetre informes d'aptitud psicofísica obligatoris per: Obtenir o renovar els permisos de conduir, recuperar punts de l'carnet, obtenir llicència d'armes, llicència de grues, obtenir llicència de PPP, otítulos nàutics com el certificat PER.

Pots venir als nostres centres sense cita prèvia o reservar a través del nostre formulari en línia per renovar el carnet de conduir o un altre tipus de llicència.

Parking gratuït(consultar condicions) Parking gratuït(consultar condicions)

Veure més

HORARI HABITUAL
 • Dilluns 16h a 19:30h
 • Dimarts 9h a 11h
 • Dimecres 18h a 20h
 • Dijous 9h a 13h

Centre Médic Naiba Forum / Arrecife (Lanzarote)

Centre Mèdic especialitzat en renovar el carnet de conduir a Lanzarote

CENTRE MÈDIC NAIBA-FORUM és un Centre de Reconeixement de Conductors situat a Arrecife (Lanzarote), autoritzat per Sanitat i per la DGT, que realitza i emet informes d'aptitud psicofísica obligatoris per obtenir o renovar els permisos de conducció, recuperar punts del carnet, obtenir llicència d'armes, llicència de grues, de gossos perillosos, o títols nàutics com el certificat PER.

OFERTA ESPECIAL RENOVACIÓ CARNET DE CONDUIR: aprofita el nostre preu especial de 45,70 € + taxes, en comptes dels 49,70 habituals.

Situat a Arrecife, s'especialitza també en els certificats necessaris per a la pràctica de busseig *

Parking gratuït(consultar condicions) Parking gratuït(consultar condicions)

Veure més

Horari provisional
 • Dilluns a divendres: 10-13 i 17-19.30
 • Dissabte: 10.00 - 12.00 h