Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei més informació acceptar

Nou centre mèdic a Eixample - Sants

 • El proper 2 de desembre obrim un nou centre mèdic a Eixample - Sants.

 • PROPERA OBERTURA

  Estem molt orgullosos d'anunciar l'obertura d'un nou centre mèdic a Barcelona. El nou centre es troba al centre de l'Eixample, concretament al carrer Urgell, molt a prop de l'Hospital Clínic i Pl. Espanya.

  Aquí, podràs realitzar-te qualsevol tipus de renovació o obtenció de l'carnet de conduir o obtenció de la llicència d'armes, llicència de PPP o gossos perillosos o títols específics com pot ser el PER.

  A Centre Mèdic Fòrum comptem amb un total de 4 centres mèdics, 3 d'ells es troben a Barcelona ciutat i un altre a les Canàries, més concretament a Lanzarote. Gràcies a això, oferim un servei personalitzat i més proper amb els nostres pacients, garantint rapidesa i eficàcia en els nostres informes d'aptitud psicofísica obligatoris per obtenir o renovar el carnet de conduir o un altre tipus de llicència. Pel que fa a l'equip, comentar que estem molt orgullosos de disposar professionals eficaços que ofereixen serveis de qualitat i donen un tracte excel·lent als nostres pacients.

  Si necessites acudir al nostre centre, pots fer-ho mitjançant el metro L5 (parades Hospital Clínic o Entença) i / o L1 (Urgell). Si necessites renovar el carnet de conduir, pots visitar-nos sense la necessitat de demanar cita, o si ho prefereixes pots reservar a través del nostre formulari de contacte o simplement trucar-nos a l'93.168 24 29.

  T'esperem!