Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei més informació acceptar

LA DGT AVISA QUE EL SEU PERMÍS ESTÀ A PUNT DE CADUCAR

  • La Direcció General de Trànsit, des d'aquest mes de Febrer de 2019, torna a enviar als conductors una carta informativa en la qual se'ls avisa que el seu permís de conducció està a punt de caducar.

  • D'aquesta manera, i després de detectar un augment de conductors que circulen amb el permís caducat, es podrà reduir el nombre de conductors que circulen sense el permís de conduir vigent.

    S'enviaran 2.750.000 cartes aquest any i es remetran amb dos mesos d'antelació a la data de vigència del permís, així el conductor tindrà temps suficient per poder renovar-lo. A la carta s’informa també al conductor que pot renovar el seu permís de conduir sense necessitat de desplaçar-se fins a les Direccions Provincials de Trànsit, acudint als Centres de reconeixement de conductors.

    En aquests centres el conductor ha de presentar el document nacional d'identitat, passaport o targeta de residència en vigor, i després de realitzar-li l'exploració mèdica i fer-li una fotografia, signarà la sol·licitud de pròrroga i abonarà les taxes corresponents juntament amb l'import del certificat mèdic .

    Realitzada la renovació, se li lliurarà una autorització provisional per a conduir a Espanya, que tindrà un termini de validesa de 90 dies. Abans que finalitzi aquest termini rebrà en el seu domicili i per correu postal seu nou carnet de conduir.