Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei més informació acceptar

¿COM SABER ELS PUNTS DEL CARNET DE CONDUIR QUE TENS?

 • Si vols conèixer el teu saldo de punts aquí et deixem els passos perquè el pots consultar
   

 • Si vols conèixer el teu saldo de punts aquí et deixem els passos perquè el pots consultar:

  1. Clica el següent enllaç que et condueix a la pàgina de la DGT on trobaràs l'apartat per a la consulta de punts: https://sede.dgt.gob.es/es/tramites-y-multas/permiso-por-puntos/consulta-de-puntos/

  2. Un cop dins veuràs 3 opcions per poder fer la consulta segons sigui el teu cas. El més freqüent és no disposar de certificat digital així que la millor opció serà "Consulta Saldo de Punts (amb usuari i contrasenya)".

  3. Si és la primera vegada que utilitzes aquest servei hauràs de fer clic sobre el botó "Sol·licitar clau d'accés a la consulta de saldo de punts" per sol·licitar-la.

  4. Introdueix el teu nom i cognoms, NIF / NIE i la data d'expedició del teu primer permís (no la de renovació), i un correu electrònic on, amb força rapidesa, uns minuts, rebràs la clau

  5. Un cop tinguis la clau, torna a la pantalla anterior i amb introduir el seu NIF i la clau d'accés (contrasenya) obtindràs immediatament el teu saldo de punts. La primera vegada que entris, per seguretat, hauràs de canviar aquesta clau per la que triïs.

  Conserva la clau definitiva ja que la necessitaràs cada vegada que vulguis saber el teu saldo de punts. Si la oblides podràs sol·licitar que t'enviïn una nova al correu electrònic que indiquis.