Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei més informació acceptar

renovació carnet conducirBescanvi del carnet de conduir

 • Existeixen diversos casos en els quals la DGT obliga als conductors estrangers, ja siguin comunitaris o extracomunitaris a realitzar el Bescanvi del seu permís de conducció.

  Per realitzar el bescanvi serà necessari demanar cita prèvia en la DGT, presentant, a més de tota la documentació pertinent, el corresponent certificat mèdic expedit per un centre de reconeixement de conductors.

 • QUE HAIG DE FER?

 • Només has d'apropar-te al nostre centre amb el teu DNI o NIE juntament amb el teu permís de conduir estranger. Et realitzarem l'exploració sense esperes i atès pels nostres professionals.

 • Oferta reserva online:

  *Taxes no incloses en el preu. Parking gratuït pels nostres clients (consultar condicions)

  A TENIR EN COMPTE

  • Et lliurem al moment l'informe mèdic necessari per al bescanvi del teu permís de conduir.
  • Només necessites portar el teu DNI o NIE, el teu permís estranger de conduir i les ulleres (si les necessites)
  • Sense cita prèvia.
  • Pàrquing gratuït.
 • NECESSITAT DE BESCANVIAR EL CARNET, en funció de la nacionalitat:

 • Permisos expedits en països de la Unió Europea i l'Espai Econòmic Europeu (Islàndia, Liechtenstein i Noruega).

  Els permisos de conducció expedits en qualsevol Estat membre de la Unió Europea o en Estats Parteix de l'Acord sobre l'Espai Econòmic Europeu conformement a la normativa comunitària mantindran la seva validesa a Espanya, en les condicions en què haguessin estat expedits en el seu lloc d'origen

  El titular d'un permís de conducció expedit en un d'aquests Estats que hagi adquirit la seva residència normal a Espanya quedarà sotmès a les disposicions espanyoles relatives al seu període de vigència, de control de les seves aptituds psicofísiques i d'assignació d'un crèdit de punts.

  Quan es tracti d'un permís de conducció no subjecte a un període de vigència determinat, el seu titular haurà de procedir a la seva renovació, una vegada transcorreguts dos anys des que estableixi la seva residència normal a Espanya.

  Bescanvi dels permisos de conducció expedits en països no comunitaris (Andorra, Corea, Japó, Suïssa i Mònaco)

  Para realizar el canje será necesario pedir cita previa en la DGT, presentando, además de toda la documentación pertinente, el correspondiente certificado médico expedido por un centro de reconocimiento de conductores.

  Països amb conveni de bescanvi

  Per realitzar el bescanvi serà necessari demanar cita prèvia a la DGT, presentant, a més de tota la documentació pertinent, el corresponent certificat mèdic expedit per un centre de reconeixement de conductors.

  Els països amb conveni de bescanvi són els següents: República Algeriana Democràtica i Popular, República Argentina, República de Bolívia, República de Xile, República de Colòmbia, República d'Equador, Regne del Marroc, República de Nicaragua, República de Perú, República Dominicana, República de Panamà, República de Paraguai, República d'Uruguai, República Bolivariana de Veneçuela, República Federativa de Brasil, República d'El Salvador, República de Filipines, República de Guatemala, República de Sèrbia, República de Turquia, Tunísia, Ucraïna, Macedònia.